DENTALNI TURIZAM U SPLITU

Rezervirajte svoj termin i smještaj na vrijeme!


DENTALNI TURIZAM u Splitu, jednom od atraktivnih gradova naše lijepe Hrvatske; sve na jednom mjestu – profesionalni stomatološki tretman po Vašoj želji i potrebi. Ostatak vremena možete se opustiti i uživati u čarima predivnog Splita i njegove okolice.

Ordinacija dentalne medicine Burow zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji nudi pacijentima individualni pristup iz svih grana dentalne medicine: implantologije, protetike, endodoncije, restaurativne i estetske dentalne medicine. Naša ordinacija nalazi se u samom srcu Splita – mediteranskog dragulja Republike Hrvatske.

Zahvaljujući našem prostoru s čak 3 stomatološke jedinice te vlastitom laboratoriju kojeg vodimo u sklopu ordinacije, vrijeme izrade i probe svih zubnih nadomjestaka je svedeno na minimum. Također dugogodišnje surađujemo i s njemačkim zdravstvenim osiguranjima (izdavanje originalnih planova i računa radova u svrhu refundacije). Dičimo se njemačkim standardom kvalitete i opreme, profesionalnim i ljubaznim timom doktora, asistentica i tehničarki te izraženom težnjom da naši radovi budu na ponos kako ordinaciji tako i pacijentima. Birajte kvalitetu – birajte tim Burow!

Fiksni rad na zubima

1. POSJETA: konzervativna priprema , po potrebi vađenje ili liječenje zuba.
2. POSJETA: preparacija zuba , uzimanje otiska, opskrba provizornim nadomjestkom.
3. POSJETA: proba protetskog rada.
4. POSJETA: privremeno cementiranje.
5. POSJETA: završno cementiranje protetskog rada.

Da bi garancija koju pacijent dobije na protetski rad bila valjana pacijent je obavezan napraviti godišnji pregled i profesionalno čišćenje zuba.


NARUČITE SE NA TRETMAN

Mi biramo za Vas samo najbolje!!!

U suradnji s našim poslovnim partnerima nudimo vrhunski smještaj za pacijente s opsežnijim radovima.


+385 21 321 356

burow@burow.de

Reservation

POGLEDAJTE TKO SU NAŠI PARTNERI

BUROW NEWS

BUROW NEWS                 BUROW NEWS

Pratite nas na društvenim mrežama!

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Instagram

Copyright by Burow 2016. All rights reserved.